Få taget jeres arbejdsglædetemperatur

Når I har lyst til aktivt at forbedre arbejdsglæden

Arbejdsglædemålingen kan bruges, når I vil vide, hvordan arbejdsglædetemperaturen er hos jer, og I har lyst til aktivt at forbedre arbejdsglæden.

 

I vil få præsenteret resultatet på et fysisk møde i ledergruppen – varighed 3 timer – med konkrete handlinger, som lederen skal gøre, for at forbedre arbejdsglæden, udfra Tillidsbaseret Ledelse.

Det smukke ved målingen er, at den vil give jer en præcis viden om niveauet af arbejdsglæde, og at lederen får en praktisk funderet tilbagemelding, som er handlings orienteret.

Det betyder at lederen ikke skal tolke på resultatet, eller læse en lang flot rapport, men derimod kan komme igang med, at skabe mere arbejdsglæde nu.

Det er lederne, som sætter rammerne for arbejdsglæden. Derfor er det også ledelsen, vi eventuelt arbejder med efterfølgende, tilpasset præcis jeres udfordringer.

Hvad går målingen ud på?

Målingen består af 22 specifikke spørgsmål, som giver et præcist billede af, hvor gode I er til de forskellige områder, som skaber arbejdsglæden.

Herunder tryghed, tillid, målsætning, mening og ledelse.

 

Det er medarbejderens oplevelse af, hvordan ledelsen skaber rammerne for arbejdsglæden i hverdagen.

 

Målingen er lavet i samarbejde med ARGA Survey, der har mange års erfaring med trivselsmålinger, dem kan du læse mere om her.

(Bemærk: Vi kan tilpasse målingen, så den overholder lovgivningen til en APV – ArbejdsPladsVurdering)

En kundes reaktion på måling og tilbagemelding

“Tusinde tak for en fantastisk oplevelse,”
var beskeden fra Nanna Kofoed Øhrgaard (Sorø Privatskole) efter gennemførelsen af arbejdsglædemålingen.

Yderligere feedback fra Sorø Privatskole:

“Vi oplevede, at målingen gav et meget retvisende billede af, hvor vi står som organisation. De 22 spørgsmål var nemme at tilgå og svare på…

I samspillet mellem disse var der mange aha-oplevelser, og det gjorde det meget håndgribeligt og nemt at blive nysgerrig på og arbejde videre med. Vi følte, at vi fik en rigtig god gennemgang af selve undersøgelsens resultater,

og hvordan vi fremadrettet kan arbejde med vores svage punkter, så vi ved en næste måling – forhåbentlig – kan se et endnu bedre resultat… Vi oplevede, at du fremstod meget professionel, direkte og ærlig i din tilbagemelding til os; det gav en tryghed i gruppen, som er vigtig, når man taler om disse til tider lidt følsomme oplysninger”.