Den svære samtale, et praktisk kursus, hvor du får mod og tryghed i, at tage den vanskelige samtale.

Mod til at være ærlig overfor dig selv

Lær hvordan du får sagt det du har brug for,
og samtidig skabe arbejdsglæde.

Når mennesker er sammen, så kan der opstå konflikter, store som små.

 

Oftest skyldes det at vi ikke får sagt hvad vi virkelig mener, sagt det forkert eller misforståelser som ikke bliver løst når de sker.

Vi er en del, som synes det kan være svært eller direkte ubehageligt, at skulle have disse samtaler. Om du er leder eller ej.

Workjoy’s kursus, Den ærlige samtale, giver dig værktøjer, viden og mod, til at få sagt det du vitterlig har brug for, med et arbejdsglæde perspektiv.

 

Den ærlige samtale, handler om at være ærlig over for dig selv, og den vej forstå dit ansvar, i kommunikationen med andre. Det er ikke farligt, men derimod trygt og bygger selvværd hos dig selv.

Kursustyper

For teams/grupper

Forstå dit eget ansvar i kommunikationen, lær hvordan du får sagt det “farlige”, med udgangspunkt i arbejdsglæde. 

Vi er en del, som synes det kan være svært eller direkte ubehageligt, at skulle have samtaler, når vi synes andre er ubehøvlede, vrede, eller triste.

Den ærlige samtale, handler om at være helt ærlig over for dig selv og den person du taler med, dermed også sårbar, hvilket bygger tillid.

Workjoy’s kursus, Den ærlige samtale, giver dig værktøjer, viden og mod, samt træning i, at få sagt det du vitterlig har brug for, med et arbejdsglæde perspektiv.

På dagen har vi 3 timer, hvor vi lærer og træner, samt lægger en plan for afholdelse af nogle samtaler.
På opfølgningsdagen ca. 3 uger efter, har vi 2 timer sammen. Her deler vi vores oplevelser, og får sparring.

Kurset vil give jer en forståelse for kommunikationen, den enkeltes ansvar, samt værktøjer og træning i brugen.

 

Målgruppe: Kurset er for alle

 

Varighed: 3 timer + 2 timer opfølgningsdag

 

Sted: Frit valg

 

Antal deltagere: 6 – 20 personer

For leder teams/grupper

Forstå hvordan du får sagt det alvorlige, det vi ofte udskyder med alle mulige undskyldninger. Lær hvordan du får det sagt, og stadig bevare arbejdsglæden, hos dig og medarbejderen.

Når mennesker er sammen, så kan der opstå konflikter, store som små. Som leder kan du oftere støde på disse konflikter, da du har et ansvar for udvikling og resultater. Det er bare ikke altid vi får taget hul på samtalen, da ledere også kan synes det er svært.

En hel del synes det kan være svært eller direkte ubehageligt, at skulle have disse samtaler, også selv vi er ledere. Men det er ikke altid velset at udtrykke det, for er vi så gode nok som ledere?

På dagen har vi 8 timer, hvor vi forstår os selv, lærer og træner samtaler, samt lægger en plan for afholdelse af nogle samtaler, hjemme i hverdagen.

På opfølgningsdagen ca. 3-4 uger efter, har vi 2 timer sammen. Her deler vi vores oplevelser, og får sparring.

Kurset, Den ærlige samtale, giver dig værktøjer, viden og mod, samt træning i, at få sagt det du vitterlig har brug for, med et arbejdsglæde perspektiv.

 

Målgruppe: Kurset er for ledere

 

Varighed: 8 timer + 2 timer opfølgningsdag

 

Sted: Frit valg

 

Antal deltagere: 4 – 10 personer