Et netværk for mennesker, opstart august 2020

Vi skaber tillid og netværksglæde, bagefter kommer der forretning.

”Husk, det skal være sjovt at gå på arbejde”

Det bliver en del mennesker lidt provokeret af, fordi vores arbejdspladser er blevet så super seriøse, at man ikke må træde ved siden af, for så bliver man hakket ned af nogle politisk korrekte, der ikke kan se det sjove i arbejdet, men igen, de kan sikkert ikke se det sjove i ret meget.

Det at gå på arbejde skal sgu være sjovt, men det hele handler så om os selv, vores egne begrænsninger, fordi vi tror at andre skal sætte rammerne for vores arbejdsliv, men hey, det skal de altså ikke bestemme.

Workjoy er min legeplads, her sørger jeg for at have det sjovt, mens jeg hjælper andre til at se det sjove i deres arbejde. Blandt andet ved at de gør sig fri af gamle historier, som så giver dem mod, så de virkelig skaber forandringer.

For glæde skaber bare bedre resultater, det kan ingen fornægte, men vi er sovset ind i KPI, Kvartalsmålsanalyse, risikoanalyser, rapporteringsværktøj og andre kedelige betegnelser, som er skabt af nogle som er pisse bange for at lave fejl.

Du skal bryde ud af alt det gejl, og komme ind til den menneskelige kerne, hvor vi kan have det sjovt, og med det sjov, skaber vi nogle super lækre resultater.

Vil du med på vognen, hvor vi kan slappe af og have det fedt på arbejdet, så kom til foredrag og få en opsang, med de kærligste hensigter.