Workjoy Inc inspirerer og støtter kunderne til, at skabe ægte arbejdsglæde, så de opnår resultater med glæde.

Siden 2015, har jeg været arbejdsglædeskaber med Workjoy Inc, hvor jeg underviser arbejdspladser, hvordan de praktisk og enkelt skaber arbejdsglæden.

Hvis du vil skabe arbejdsglæde hos medarbejderne, hvor glæden ved selve udførelsen af arbejdet, bliver det primære, så er jeg et godt bud på noget der virker, og bagefter.

Vi starter med ledelsen, som skal have arbejdsglæde, ikke bare med ord, men med energi og handlinger, der rent faktisk gør en forskel ude hos medarbejderne, fordi lederens arbejdsglæde smitter.

Uanset om I vælger et forløb på 6 måneder eller et 4-dags kursus, så bruger jeg mit eget værktøj, Tillidsbaseret ledelse, som er konkrete handlinger, ikke bare ord og endnu et kursus til hylden bag skrivebordet.

“Husk, det er sjovt at gå på arbejde” – har været mit slogan igennem 20 år

Hvordan arbejdet kan blive sjovt

Jeg arbejder med det menneskelige i mellemlederne, så de forstår sig selv bedre, det giver dem tryghed i lederskabet. Når lederen har arbejdsglæde, og WAO-modellen til at skabe de perfekte rammer for medarbejderne. Så øger de resultaterne.

Ved at skabe bevidsthed, igennem viden og praktik, samt opfølgning, kan jeg få alle med, uanset branche eller personlighedstype der er tale om.

 

Vi lærer forskelligt, derfor er samarbejdet med Workjoy ikke altid en hyldevare, men tilpasses den enkelte. Så det giver mening for netop dem.

 

Og den vej, bliver jeg Danmarks bedste arbejdsglædeskaber, som er min vision.

Nogle af mine værdier, som jeg arbejder ud fra

 

Ærlighed – på en kærlig og konstruktiv måde

Skæve vinkler – Vi følger ikke normen, det er befriende

Retfærdighed – Jeg sætter en ære i mit arbejde, og forventer det retur

Tryghed og tillid – Skaber jeg, ved at være mig selv

Humor – Burde stå først, det er vigtigt at kunne grine, også af sig selv

 

Du kan også se denne video, hvor jeg fortæller lidt om hvordan jeg arbejder

KLIK HER (åbner Youtube i nyt vindue)

Hvad siger deltagerne?

Jeg kan klart anbefale kurset. Få dage med stort udbytte. Opbygningen er god, idet kurset giver mulighed for at afprøve de nye værktøjer og komme tilbage og få afklaret problemstillinger.

Kim Andersen, Produktionsleder

Jeg vil gerne rose Jacob for hans varme og evne til at gøre os til et hold. Vi er mega forskellige, men havde det godt sammen. Han er en dejlig mand at udvikle sig sammen med.

Kenneth Morsing, Wicotec Kirkebjerg

Om jeg vil anbefale kurset? HELT KLART! Det er personlig udvikling på højt plan og på kort tid.

Daniel G. Andersen, Holmskov Rustfri