Med Workjoy Inc inspirerer og støtter jeg mine kunder med at skabe ægte arbejdsglæde, så de får fantastiske resultater med glæde.

Siden 2015, har jeg været selvstændig konsulent med Workjoy, hvor jeg lærer ledere at være modige, tillidsskabende og forstå hvordan de lav praktisk, skaber arbejdsglæde.

Både ved at se på sig selv, så de ved hvordan de får modet til at tage de svære samtaler, men også motiverer sig selv og medarbejderne.

Vil du skabe et team ledere, som samarbejder på en helt anden måde, der er naturlige, med tillid til hinanden, og sammen rent faktisk gør noget andet ude hos medarbejderne.

Så medarbejderne får høj trivsel, og den vej leverer resultater, så har jeg en metode, tillidsbaseret ledelse.

Som er konkrete handlinger, ikke bare ord og endnu et kursus. Det er kun 4 dage henover 1½ måned, og det bliver implementeret fra dag et.

“Husk, det er sjovt at gå på arbejde” – har været mit slogan igennem 20 år

Hvordan arbejdet kan blive sjovt?

Jeg arbejder med det menneskelige i mellemlederne, så de forstår sig selv bedre, det giver dem tryghed i lederskabet. Når lederen har arbejdsglæde, og WAO-modellen til at skabe de perfekte rammer for medarbejderne. Så øger de resultaterne.

Ved at skabe bevidsthed, igennem viden og praktik, samt opfølgning, kan jeg få alle med, uanset branche eller personlighedstype der er tale om.

 

Vi lærer forskelligt, derfor er samarbejdet med Workjoy ikke altid en hyldevare, men tilpasses den enkelte. Så det giver mening for netop dem.

 

Og den vej, bliver jeg Danmarks bedste arbejdsglædeskaber.

Nogle af mine værdier, som jeg arbejder ud fra

 

Ærlighed – på en kærlig og konstruktiv måde

Skæve vinkler – Vi følger ikke normen, det er befriende

Retfærdighed – Jeg sætter en ære i mit arbejde, og forventer det retur

Tryghed og tillid – Skaber jeg, ved at være mig selv

Humor – Burde stå først, det er vigtigt at kunne grine, også af sig selv

 

Du kan også se denne video, hvor jeg fortæller lidt om hvordan jeg arbejder

KLIK HER (åbner Youtube i nyt vindue)

Hvad siger deltagerne?

Jeg kan klart anbefale kurset. Få dage med stort udbytte. Opbygningen er god, idet kurset giver mulighed for at afprøve de nye værktøjer og komme tilbage og få afklaret problemstillinger.

Kim Andersen, Produktionsleder

Jeg vil gerne rose Jacob for hans varme og evne til at gøre os til et hold. Vi er mega forskellige, men havde det godt sammen. Han er en dejlig mand at udvikle sig sammen med.

Kenneth Morsing, Wicotec Kirkebjerg

Om jeg vil anbefale kurset? HELT KLART! Det er personlig udvikling på højt plan og på kort tid.

Daniel G. Andersen, Holmskov Rustfri