Lederkursus i tillidsbaseret ledelse

– Bliv klædt på til fremtidens lederskab

lederuddannelsen-2017

Praktisk orienteret leder kursus

Kom på et praktisk orienteret mellemleder kursus, uden teorier, fremmedord eller en masse læsning, men som med garanti vil skabe forandringer i hverdagen.

 

Deltageren laver en personlig handlingsplan på 1. modul (2 dage), efter en inspirerende gennemgang af WAO-modellen.

 

Hver enkelt bestemmer selv, hvilke områder de vil arbejde med, hvordan de vil gøre det og hvornår. Dog skal det give mening, samt kunne gennemføres inden modul 2.

 

Til 2. modul (1 dag), som ligger 3 uger efter, gennemgår vi handlingsplanen, får talt om resultater med arbejdet. Deltageren får råd, vejledning og sparring til udfordringerne, inden de fortsætter med en redigeret handlingsplanen.

 

3. og sidste modul (1 dag), 3 uger efter modul 2. Her skal hver deltager præsentere sine resultater, hvilket også udgør eksamen, som udløser diplomet. Igen vil der være inspiration og vejledning til, at fortsætte arbejdet med arbejdsglæden.

 

Til undervisningen vil hver deltagere få udleveret bogen, Tillidsbaseret ledelse – vejen til arbejdsglæde, som udgør pensum for kurset.

lederuddannelsen-2017

Krav til deltagere

  • Det bedste udbytte opnås, hvis deltageren har medarbejdere.
  • Ingen krav til uddannelse eller erfaring

 

Gevinsten:

  • Bliver klædt på til fremtidens lederskab
  • Bevidst om egen arbejdsglæde, samt medarbejdernes arbejdsglæde.
  • Forstår egen værdi som leder, med tryghed i rollen.
  • Tillidsfuld kultur, med nærhed og tryghed for medarbejderne.
  • Målopfølgning med en arbejdsglædeskabende metode
  • Redskaber til konsekvens, opfølgning og anerkendelse
  • Du vil få boostet din leder gnist, eller måske tændt den

 

Varighed:

  • 4 dage henover 6 uger – modul 1 på 2 dage, modul 2 og 3 er en enkelt dag hver.
lederuddannelsen-2017

Fremtidens ledelse er dig

Fremtidens ledelse kræver personlighed, og at du som leder stråler igennem som menneske, og giver frihed til dig selv og omgivelserne.

Tillidsbaseret ledelse er netop det, personlig ledelse som fremelsker frihed for medarbejderne.Det er udviklet af Jacob Lejbowicz, som har været mellemleder i 15 år, med fokus på motivation og mennesker.

 

Derfor er det praktikken vi tager udgangspunkt i, hver deltager kommer til at arbejde med sin egen hverdag, fordi det er der vi skaber arbejdsglæden.

 

På kursets første modul, kommer deltageren hele vejen rundt om Tillidsbaseret ledelse, og får bevidsthed om, hvad der betyder noget for arbejdsglæden. De beslutter hvad de vil arbejde med, samt modet til det.  Desuden får de klarhed over, hvilke handlinger der skal til.

 

Der er mulighed for at lave en før og eftermåling, af medarbejdernes arbejdsglæde. Dette er dog et tilkøb, da det er en ekstern leverandør.

Hvad siger deltagerne?

Kursus i Tillidsbaseret ledelse – en praktisk tilgang

Jeg kan klart anbefale kurset. Få dage med stort udbytte. Opbygningen er god, idet kurset giver mulighed for at afprøve de nye værktøjer og komme tilbage og få afklaret problemstillinger.

Kim Andersen, Produktionsleder

Jeg vil gerne rose Jacob for hans varme og evne til at gøre os til et hold. Vi er mega forskellige, men havde det godt sammen. Han er en dejlig mand at udvikle sig sammen med.

Kenneth Morsing, Wicotec Kirkebjerg

Om jeg vil anbefale kurset? HELT KLART! Det er personlig udvikling på højt plan og på kort tid.

Daniel G. Andersen, Holmskov Rustfri