Jacob Lejbowicz

Jeg har en gave, som gør at jeg kan se hvordan vores arbejdsglæde kan stige.

Det handler ofte om samspillet mellem mennesker på arbejdspladsen. Der foregår nogle ting, som vi ikke er gode nok, eller tør at udtrykke.

Jeg kan hjælpe med dette, således at medarbejderne/leder/direktør, kan få en endnu bedre kommunikation, og dermed øge arbejdsglæden.

 

 

Du kan kontakte mig via

kontakt@workjoy.dk

Tlf. 8844 2888

 

Du kan se mere om mig via min Linkedin profil her.

Praktisk erfaring fra 15 år som leder

Det er igennem min praktiske erfaring med ledelse, at jeg ved hvor stor effekt arbejdsglæde har, både for medarbejdere og virksomheden.
Men også hvilke udfordringer, man støder på, når arbejdsglæden skal skabes. Det vil jeg helt vildt gerne dele med andre.

Som leder har jeg skabt arbejdsglæde på flere områder – salg, kundeservice, salgssupport, IT-afdelinger – endda til distanceledelse af kørende teknikere/håndværkere.

Som freelance arbejdsglædeskaber, har jeg set hvordan min, 11 punkts opskrift til arbejdsglæde, WAO, virke i det private og offentlige, blandt andet hos pædagoger, fordi det handler om mennesker.

Team Workjoy

Workjoy leverer værdi hver eneste gang, sikrer at vi på arbejdspladsen kommer hele vejen rundt, så Tillidsbaseret ledelse og arbejdsglæden kan leve, når vi er ude igen.

Derfor har jeg samlet nogle fantastiske mennesker, som kan hjælpe mig med det.

På nuværende tidspunkt har jeg 6 freelancers tilknyttet, som alle kan komme med på en opgave, der hvor det giver kunden størst værdi.

Et ønske om at hjælpe andre ledere

Det primære jeg har brugt som leder er, autentisk ledelse. Jeg har ledet ud fra mine egne værdier, og ikke bare accepteret de normer som andre har sat, jeg har udfordret, og det har givet mig udvikling. Jeg har altid været Loyal mod virksomheden, jeg har også sagt fra, men altid gjort det jeg sagde jeg ville gøre.

Nu da jeg har den klare bevidsthed om, hvad det er jeg har gjort, så har jeg mulighederne for at inspirere og træne enkelte ledere, men også uddanne hold af ledere. Alt sammen med udgangspunkt i WAO modellen.

WAO er blevet til en bog om arbejdsglædeskabende ledelse: Tillidsbaseret ledelse – vejen til arbejdsglæde som bruges i undervisningen på mine kurser.