Jacob Lejbowicz

Du kan se mere om mig via min Linkedin profil her.

Jeg har en særlig evne til at se, hvordan arbejdspladsen, på en enkelt måde, kan skabe arbejdsglæden.

Det handler oftest om samspillet mellem mennesker på arbejdspladsen. Der er forskellige årsager til, at vi gør som vi gør, men jeg udfordrer tingene, og den vej rykker jeg mennesker.

Dette arbejde har jeg udført i mange forskellige brancher:

  • Revisorer
  • Butikker
  • Restauranter
  • Håndværkere
  • Pædagoger

Netop fordi det handler om mennesker, og ikke det faglige, der er I jo eksperterne.

Praktisk erfaring fra 15 år som leder

Det er igennem min praktiske erfaring med ledelse, at jeg ved hvor stor effekt arbejdsglæde har, både for medarbejdere og virksomheden.
Men også hvilke udfordringer, man støder på, når arbejdsglæden skal skabes. Det vil jeg helt vildt gerne dele med andre.

Som leder har jeg skabt arbejdsglæde på flere områder – salg, kundeservice, salgssupport, IT-afdelinger – endda til distanceledelse af kørende teknikere/håndværkere.

Som freelance arbejdsglædeskaber, har jeg set hvordan min, 11 punkts opskrift til arbejdsglæde, WAO, virke i både det private og offentlige.

Et ønske om at hjælpe arbejdspladser og ledere

Det primære jeg har brugt som leder er, autentisk ledelse. Jeg har ledet ud fra mine egne værdier, og ikke bare accepteret de normer som andre har sat, jeg har udfordret, og det har givet mig udvikling. Jeg har altid været Loyal mod virksomheden, jeg har også sagt fra, men altid gjort det jeg sagde jeg ville gøre.

Nu da jeg har den klare bevidsthed om, hvad det er jeg har gjort, så har jeg mulighederne for at inspirere og træne enkelte ledere, men også uddanne hold af ledere. Alt sammen med udgangspunkt i WAO modellen.

WAO er blevet til en bog om arbejdsglædeskabende ledelse: Tillidsbaseret ledelse – vejen til arbejdsglæde som bruges i undervisningen på mine kurser.