Vælg et foredrag:

Enten et for ledere, hvor de får inspiration til at skabe arbejdsglæde, eller, et kommunikations foredrag for alle, så vi forstår vores eget ansvar i samtaler.

Foredraget er en appetitvækker, som giver mellemlederen inspiration og viden om, hvad der skal til for at skabe arbejdsglæde, for sig selv og medarbejderne.

I får gennemgået hele WAO-modellen, som er de 11 punkter, der tilsammen skaber rammerne for Tillidsbaseret ledelse, og dermed opskriften på ægte arbejdsglæde.

I vil få viden om hvilke handlinger der skal til, handlinger som I måske allerede gør idag, men nu får I bevidsthed om, hvad der skal gøres mere af, og måske endda stoppe med at gøre nogle andre ting.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål, under og efter foredraget.

Foredraget bliver leveret af Jacob Lejbowicz, som har 15 års praktisk erfaring med at skabe arbejdsglæde, som mellemleder.

Varighed: 2 timer

Pris: 7500,- excl. moms

Eller bestil kurset

Foredragene bliver leveret af Jacob Lejbowicz, som virkelig brænder for at skabe arbejdsglæde og en bedre kommunikation. Han har 15 års praktisk erfaring med at skabe arbejdsglæde, som mellemleder, samt 4 år som freelance arbejdsglædeskaber.

Han er humoristisk, energisk og har i praksis udforsket mellemledelse, og fundet opskriften til at skabe arbejdsglæden.

Jacob får ledelse ned på jorden, så alle kan være med.

Vil du bestille? så udfyld nedenstående formular, eller ring på 88 44 28 88

  Den ærlige samtale foredraget, handler om at tage ansvar, ansvar for sin egen kommunikation, og fortælle det man vitterlig har brug for.

  I får viden om, hvordan de fleste af os begrænser os, når vi kommunikere, og hvordan du fremover kan være ærlig, over for dig selv, og fortælle hvordan du oplever det.

  I får viden om, hvorfor vi ikke er ærlige, altså helt ærlige når vi kommunikerer i hverdagen.

  Men også viden om, hvordan vi kan gøre vores samtaler endnu stærkere. Dette er en metode som kan bruges alle steder i vores liv, om det er på job, privat eller overfor vennerne.

  Hvis det taler til jer, og I vil blive endnu bedre, så er der mulighed for at følge det op med et kursus,

  Foredraget bliver leveret af Jacob Lejbowicz.

  Varighed: 1 time

  Pris: 5000,- excl. moms

  Eller bestil kurset