Stress og fremtidens lederskab, der er sammehæng

Stress skabes når vi som mennesker ikke lytter til os selv, Tillidsbaseret ledelse handler om at lytte til sig selv, og andre.

De gamle ledelses metoder virker ikke længere, hvis de gør, så stopper det meget snart.

Kontrollerer vi medarbejderne med, omfattende Key Performance Indicator, målinger og stram opfølgning, som i høj grad er frygtbaseret ledelse, så kan vi idag få folk til at arbejde hårdt, men det er frygten for at ikke være god nok, som er det bærende element. Er vi ikke gode nok, så bliver vi måske fyret, det historien den enkelte kæmper med.

Bruger vi denne form i fremtiden, så vil medarbejderne, som lytter til sig selv, stoppe, eller hvis de ikke lytter til sig selv, og bliver, går ned med stress, eller på anden vis bliver syge. Fordi de lukker ned for deres menneskelige energi, og går med frygten.

Hvis vi ikke føler glæde og frihed i arbejdet, som er det vi i fremtiden vil have i vores liv, så smutter vi eller bliver syge.

Fremtidens lederskab

Den nye måde vi skal lede på, handler om mennesker og tillid til hinanden. Jeg har været meget tidligt ude med mit arbejde, men til gengæld er det fuldstændig skarpt nu, så du kan blive inspireret og få værktøjer til at være dig selv.

Tillidsbaseret ledelse kommer hele vejen rundt om mellemlederen, med WAO-modellen:

  • lærer dem at være autentiske, med mod, så de tør være sig selv
  • menneskelig opfølgning
  • bæredygtig målopfølgelse (økologiske mål)
  • den ærlige samtale, konsekvenser på den gode måde
  • redskaber til at holde møder på en anden måde
  • vejen til at skabe sammenhold i sit team.

[/vc_column_text]

Det er dig der bestemmer

Det fede ved Tillidsbaseret Ledelse er, at det ikke er endnu en metode, som fortæller dig hvordan du skal gøre tingene. Men en metode som giver kraften og styrken tilbage til dig, så du 100 % selv bestemmer hvordan du vil gøre. Gøre det som er rigtigt for dig, og dermed det stærkeste skridt til at være tro mod sig selv, er det som skaber forskellen, og sikrer du får det gjort.

Når det er dig der bestemmer, så giver du alle dine medarbejdere, de fedeste rammer, så de føler sig frie og så skabes arbejdsglæden!

Jeg VIL skabe bedre arbejdspladser, hvor vi skaber resultater med glæde.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

Workjoy Inc tilbyder et trivsel og arbejdsglæde eftersyn

  • Hvor vi observerer jeres arbejdsglæde i hverdagen.
  • Giver en konkret og handlingsorienteret feedback.
  • Værktøjer til, at I selv skaber mere arbejdsglæde.
[/vc_column][/vc_row]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.